Uutisia

 

 

 

Uutiset ja tapahtumat13.02.2017

Uudet laitteet saapuu maaliskuussa
Maaliskuun alussa, viikolla 10, saapuu loput uusista laitteista! Mukana Hammer Strength rinta- selkä- olkapää- ja jalkalaitteita. Aerobisista laitteista saapuu Life Fitnessin juoksumatto ja flex strider. Liikunnallisin terveisin, Maken Fitness Centerin poppoo


06.02.2017

Nettilataus viivästyy
Nettilatauksen mahdollisuus viivästyy teknisten ongelmien takia, pahoittelemme! Asiaa hoidetaan eteenpäin ja pyrimme, että nettilataus onnistuu mahdollisimman pian. Palvelemme uusien aukioloaikojen puitteissa korttilatauksissa ja muissa asioissa.


16.01.2017

Uusia laitteita saapuu tammikuun lopulla
Osa uusista laitteista saapuu tammikuun lopussa: ensimmäisessä erässä tulee Life Fitness pakaralaite, Life Fitness Integrity- sarjan crosstrainer, Hammer Strength avustettu leuanveto ja dippi, Hammer Strength pakallinen jalkaprässi, Hammer Strength pec deck.


11.01.2017

Aukioloajat muuttuu, uusia aerobisia laitteita saapuu

Nettilataus tulee toimintaan helmikuussa, samalla supistamme aukioloaikoja. Opastamme nettilatauksen käyttöä ja ilmoitamme tarkemmat aukioloajat vielä myöhemmin.
Kolme uutta aerobista laitetta saapuu tammikuun lopulla. Tervetuloa testailemaan. :)

tuleeksi

Tykkää meistä

Maken Fitness Center

Kuntosalilla on monipuolinen laitekanta, kattava valikoima vapaita painoja, aerobinen sali, nyrkkeilytila, voimanostosali, venyttely- ja lämmittelytila, saunalliset puku- ja pesutilat lukittavine kaappeineen sekä aulakahvio, solarium ja lisäravinnemyymälä. Saman katon alla toimii myös fysioterapia- ja hierontapalvelut sekä kuntosalin oma personal trainer.

Lue lisää