Uutisia

 

 

 

Uutiset ja tapahtumat14.03.2017

Maken Fitness Centerillä nyt uusi verkkomaksujärjestelmä.
Asiakaspalautteen myötä, olemme toteuttaneet verkkomasujärjestelmän, jolla sinun on helppo ja turvallista maksaa kortillesi treeniaikaa. Järjestelmään siirtymisen ensivaiheessa vaaditaan rekisteröityminen ja varmistuskäynti henkilökunnan juttusilla. He varmistavat että kaikki toimii varmasti. Tämän jälkeen lataaminen on vain käynti järjestelmässä ja maksaminen.
Mikäli jokin asiassa askarruttaa, tule ihmeessä juttusille. Opastamme mielellämme.


10.03.2017

Avoimet ovet
Tervetuloa tutustumaan uudistettuun saliin Maken Fitness Centerille, avoimet ovet pe 17.3 10-18 ja la 18.3 10-15. Avoimien ovien päivinä ilmaiset treenit kaikille. Paikalla personal trainer Santeri Koskinen ja IFBB-bikinifitnessurheilija Veera Louhelainen opastamassa uusien laitteiden käyttöä, maistiaisia urheiluravinteista sekä kahvitarjoilu.


06.03.2017

Salin alakerrassa yksityistilaisuus
Salin alakerrassa yksityistilaisuus ti 7.3 klo 10-13, koska kuvausryhmä saapuu kuvaamaan Vesterisen Nikoa.


01.03.2017

Sali suljettu pe 10.3
Sali on suljettu pe 10.3 kokonaan, koska loput uudet laitteet tulevat ja sali järjestetään uudelleen. Kyseisenä päivänä ei pääse ollenkaan treenaamaan. Viikonloppuna treenit onnistuu taas normaalisti. Pahoittelemme!

tuleeksi

Tykkää meistä

Maken Fitness Center

Kuntosalilla on monipuolinen laitekanta, kattava valikoima vapaita painoja, aerobinen sali, nyrkkeilytila, voimanostosali, venyttely- ja lämmittelytila, saunalliset puku- ja pesutilat lukittavine kaappeineen sekä aulakahvio, solarium ja lisäravinnemyymälä. Saman katon alla toimii myös fysioterapia- ja hierontapalvelut sekä kuntosalin oma personal trainer.

Lue lisää